Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

PHOTOSHOW Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand PHOTOSHOW. Als je het bestand wilt openen PHOTOSHOW, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ PHOTOSHOW

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Roxio PhotoShow Project Sonic Solutions

Wat is een bestand PHOTOSHOW?

Diashow project gemaakt door Roxio PhotoShow, een programma dat bij Roxio Creator wordt gebruikt, die gebruikt wordt voor het maken van persoonlijke diavoorstellingen. Vaak bevat digitale foto's en video's. Kan worden verbrandt op een dvd of geëxporteerd naar de .WMV en .MPG videoformaten.

Hoe een bestand openen PHOTOSHOW?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand PHOTOSHOW niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de PHOTOSHOW lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand PHOTOSHOW associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand PHOTOSHOW openen

Andere problemen met een bestand PHOTOSHOW

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand PHOTOSHOW bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken PHOTOSHOW:

  • het gekozen bestand PHOTOSHOW is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand PHOTOSHOW met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand PHOTOSHOW bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand