Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

PHP Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand PHP. Als je het bestand wilt openen PHP, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ PHP

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
PHP Script Or Page N/A

Wat is een bestand PHP?

Een PHP-bestand is een webpagina die PHP (Hypertext Preprocessor) code bevat. Het kan PHP-functies bevatten die online formulieren kunnen verwerken, de datum en tijd krijgen, of toegang krijgen tot informatie uit een database, zoals een MySQL-database.

De PHP-code binnen de webpagina wordt verwerkt (parsed) door een PHP-engine op de webserver, die dynamisch HTML genereert. De HTML, die de inhoud van de webpagina bevat, wordt dan naar de browser van de gebruiker gestuurd.

Daarom ziet de gebruiker nooit de feitelijke PHP-code die op de webpagina voorkomt, zelfs wanneer de pagina bron wordt bekeken.

index.Php - vaak het standaard bestand dat moet worden geladen wanneer een clientwebbrowser een directory aanvraagt ​​van een PHP-enabled webserver. Bijvoorbeeld, als http://sampledomain.Com/ is aangevraagd, is http://sampledomain.Com/index.Php geladen.

Hoe een bestand openen PHP?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand PHP niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de PHP lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand PHP associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand PHP openen

Andere problemen met een bestand PHP

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand PHP bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken PHP:

  • het gekozen bestand PHP is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand PHP met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand PHP bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand