Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

PHR Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand PHR. Als je het bestand wilt openen PHR, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ PHR

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Adobe RoboHelp Phrase Format Adobe Systems

Wat is een bestand PHR?

Eenvoudig tekstbestand gemaakt door RoboHelp, een programma dat wordt gebruikt voor het maken van Windows-hulpprogramma's. Hiermee slaat u een lijst op van aangepaste zinnen die zijn opgegeven door de hulpdocumentatie auteur, die elk kunnen worden aangepast aan onderwerpen wanneer de hulplezer de documentatie zoekt. Opgeslagen als onderdeel van een hulpproject (.XPJ-bestand).

Hoe een bestand openen PHR?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand PHR niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de PHR lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand PHR associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand PHR openen

Andere problemen met een bestand PHR

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand PHR bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken PHR:

  • het gekozen bestand PHR is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand PHR met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand PHR bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand