Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

PHTM Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand PHTM. Als je het bestand wilt openen PHTM, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ PHTM

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
PHP Web Page Format N/A

Wat is een bestand PHTM?

Webpagina die PHP code bevat. Geparsd door een PHP-engine op de webserver, die HTML dynamisch genereert die naar de browser van de client wordt verzonden. Wordt vaak gebruikt voor toegang tot database informatie.

PHP-pagina's kunnen ook de .PHTML-extensie gebruiken, hoewel de standaard .PHP-extensie het meest voorkomend is.

Hoe een bestand openen PHTM?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand PHTM niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de PHTM lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand PHTM associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand PHTM openen

Andere problemen met een bestand PHTM

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand PHTM bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken PHTM:

  • het gekozen bestand PHTM is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand PHTM met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand PHTM bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand