Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

PHTML Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand PHTML. Als je het bestand wilt openen PHTML, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ PHTML

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
PHP Web Page N/A

Wat is een bestand PHTML?

Webpagina die PHP code bevat. Geparsd door een PHP-engine op de webserver, die HTML dynamisch genereert. Wordt vaak gebruikt voor database toegang, zoals het ophalen van data uit een MySQL database. Kan worden uitgevoerd met Apache of Windows Server met de geïnstalleerde PHP-engine.

PHP-pagina's gebruiken meestal de .PHP-bestandsextensie.

Hoe een bestand openen PHTML?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand PHTML niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de PHTML lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand PHTML associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand PHTML openen

Andere problemen met een bestand PHTML

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand PHTML bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken PHTML:

  • het gekozen bestand PHTML is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand PHTML met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand PHTML bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand