Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

PHY Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand PHY. Als je het bestand wilt openen PHY, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ PHY

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Spicemod Asic Format Autodesk

Wat is een bestand PHY?

3D-modelbestand gemaakt door 3ds Max, een softwarepakket dat gebruikt wordt voor modelleren en animaties. Definieert hoe een 3D-huid eruit ziet als het bijpassende bewegingen van een bipedskelet past. Laat het lichaam van de biped toe om bewegende eigenschappen, zoals botstijfheid, spierbuiging en tendonuitrekken vast te leggen.

De fysieke gegevens opgeslagen in PHY-bestanden kunnen worden hergebruikt over meerdere biped-modellen.

Hoe een bestand openen PHY?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand PHY niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de PHY lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand PHY associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand PHY openen

Andere problemen met een bestand PHY

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand PHY bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken PHY:

  • het gekozen bestand PHY is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand PHY met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand PHY bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand