Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

PHYA Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand PHYA. Als je het bestand wilt openen PHYA, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ PHYA

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Marathon 2 Aleph One Physics Format Bungie Studios

Wat is een bestand PHYA?

Fysica bestand dat wordt gebruikt door de Aleph One-speler voor de eerste persoon shooter. Bevat fysieke eigenschappen voor het spel, zoals snelheid, zwaartekracht en reacties op explosies. Gebruikt om de eigenschappen van het spel te wijzigen, zoals hoe hoog en ver het karakter kan springen.

Hoe een bestand openen PHYA?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand PHYA niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de PHYA lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand PHYA associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand PHYA openen

Andere problemen met een bestand PHYA

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand PHYA bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken PHYA:

  • het gekozen bestand PHYA is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand PHYA met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand PHYA bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand