Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

PHZ Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand PHZ. Als je het bestand wilt openen PHZ, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ PHZ

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Phun Compressed Phunlet Format Algoryx Simulation

Wat is een bestand PHZ?

Zippenfunlet gemaakt met Phun, een 2D fysiek zandbak applicatie. Bevat het .PHN-gegevensbestand, evenals een .PNG-miniatuurafbeelding en een controlesum. Txt-bestand. Kan worden gemaakt door Phun Bèta 5 en later.

PHZ-bestanden kunnen ontgrendeld worden met een bestand decompressie programma, zoals WinZip of WinRAR.

Hoe een bestand openen PHZ?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand PHZ niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de PHZ lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand PHZ associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand PHZ openen

Andere problemen met een bestand PHZ

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand PHZ bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken PHZ:

  • het gekozen bestand PHZ is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand PHZ met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand PHZ bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand