Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

PI1 Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand PI1. Als je het bestand wilt openen PI1, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ PI1

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Atari Degas Bitmap Image Degas

Wat is een bestand PI1?

Bitmap grafisch formaat gebruikt door DEGAS, een beeld editor voor Atari ST computers. Lage resolutie versie (320x200) die 16 kleuren ondersteunt. Kan worden geopend met Degas op Atari-systemen of met verschillende beeldprogramma's voor Mac en PC.

Hoe een bestand openen PI1?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand PI1 niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de PI1 lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand PI1 associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand PI1 openen

Andere problemen met een bestand PI1

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand PI1 bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken PI1:

  • het gekozen bestand PI1 is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand PI1 met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand PI1 bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand