Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

PI2 Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand PI2. Als je het bestand wilt openen PI2, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ PI2

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Portrait Innovations High Resolution Image Format Portrait Innovations

Wat is een bestand PI2?

Hoge resolutie digitale fotoformaat gebruikt door Studio Innovations studio's. Opgeslagen in een eigen beeldformaat dat alleen kan worden bekeken met behulp van Portrait Innovations-software.

PI2-bestanden kunnen op foto-cd's worden opgenomen, samen met lage-res.JPG-afbeeldingen. De Portret Innovaties (PI2) bestanden zijn high-res versies van de beelden die zijn gecodeerd voor auteursrechten doeleinden.

Hoe een bestand openen PI2?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand PI2 niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de PI2 lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand PI2 associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand PI2 openen

Andere problemen met een bestand PI2

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand PI2 bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken PI2:

  • het gekozen bestand PI2 is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand PI2 met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand PI2 bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand