Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

PI4 Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand PI4. Als je het bestand wilt openen PI4, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ PI4

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Atari Degas Image Format Atari

Wat is een bestand PI4?

Bitmap-afbeelding gemaakt door DEGAS, een vroege beeldbewerkingsapplicatie voor de Atari ST-systemen. Ondersteunt kleurenafbeeldingen. Kan nog steeds geopend worden met het XnView-beeldweergaveprogramma en omgezet in meer voorkomende beeldtypes.

De Atari ST was een computersysteem dat populair was in de late jaren 1980 en begin jaren negentig. Het werd in 1993 gestaakt.

Hoe een bestand openen PI4?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand PI4 niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de PI4 lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand PI4 associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand PI4 openen

Andere problemen met een bestand PI4

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand PI4 bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken PI4:

  • het gekozen bestand PI4 is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand PI4 met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand PI4 bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand