Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

PI5 Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand PI5. Als je het bestand wilt openen PI5, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ PI5

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Atari Degas Image Format Atari

Wat is een bestand PI5?

Bitmap grafisch gemaakt met DEGAS, een beeld editor die wordt gebruikt door de oude Atari ST systemen. Opslaan van een kleurenafbeelding. Kan nog steeds geopend worden met behulp van de afbeeldingweergave applicatie XnView.

De Atari ST werd gebruikt in de late jaren 1980 en begin jaren negentig, maar werd in 1993 beëindigd. PI5-beelden worden zelden gebruikt of gezien.

Hoe een bestand openen PI5?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand PI5 niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de PI5 lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand PI5 associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand PI5 openen

Andere problemen met een bestand PI5

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand PI5 bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken PI5:

  • het gekozen bestand PI5 is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand PI5 met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand PI5 bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand