Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

PI6 Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand PI6. Als je het bestand wilt openen PI6, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ PI6

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Atari Degas Image Format Atari

Wat is een bestand PI6?

Bitmap grafisch opgeslagen door DEGAS, een beeldbewerkingsprogramma voor de Atari ST computersystemen. Bevat een kleurafbeelding. Kan worden geopend met behulp van XnView, een cross-platform beeldweergave en conversie applicatie.

Atari ST systemen werden ontwikkeld in de late jaren 1980 en begin jaren negentig. Het PI6-beeldformaat wordt zelden gezien of gebruikt.

Hoe een bestand openen PI6?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand PI6 niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de PI6 lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand PI6 associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand PI6 openen

Andere problemen met een bestand PI6

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand PI6 bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken PI6:

  • het gekozen bestand PI6 is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand PI6 met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand PI6 bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand