Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

PIC Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand PIC. Als je het bestand wilt openen PIC, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ PIC

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Picture Format N/A

Wat is een bestand PIC?

Bitmap-afbeelding gemaakt door IBM Lotus of een verscheidenheid aan andere applicaties. Mogelijke programma's omvatten Advanced Art Studio, Micrografx Draw en SoftImage 3D. Moet niet verward worden met het .PICT-formaat.

Hoe een bestand openen PIC?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand PIC niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de PIC lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand PIC associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand PIC openen

Andere problemen met een bestand PIC

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand PIC bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken PIC:

  • het gekozen bestand PIC is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand PIC met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand PIC bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand