Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

PICKLE Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand PICKLE. Als je het bestand wilt openen PICKLE, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ PICKLE

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Python Pickle Format Python

Wat is een bestand PICKLE?

Bestand aangemaakt door pickle, een Python module waarmee objecten kunnen worden gesecialiseerd naar bestanden op de schijf en deserialized terug in het programma op runtime. Opslaan van een byte-stroom die de objecten vertegenwoordigt. Gebruik vaker de .P extensie in plaats van ".Pickle."

Het proces van serialisatie heet "pickling" en deserialisatie heet "unpickling."

Hoe een bestand openen PICKLE?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand PICKLE niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de PICKLE lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand PICKLE associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand PICKLE openen

Andere problemen met een bestand PICKLE

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand PICKLE bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken PICKLE:

  • het gekozen bestand PICKLE is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand PICKLE met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand PICKLE bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand