Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

PICTCLIPPING Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand PICTCLIPPING. Als je het bestand wilt openen PICTCLIPPING, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ PICTCLIPPING

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Picture Clipping Format Apple

Wat is een bestand PICTCLIPPING?

Afbeelding vastgelegd door de Mac OS X Finder wanneer een gebruiker een afbeelding op de desktop brengt en sleept. Ondersteunt zowel beeldinhoud als ingebedde tekstgegevens. Wordt vaak gebruikt voor het kopiëren van artiestengrafiek van iTunes album cover.

Beeldknipsels kunnen worden omgezet in andere beeldformaten met behulp van de GraphicsConverter applicatie van Lemkesoft.

PICTCLIPPING-bestanden kunnen ook worden gemaakt met behulp van andere geselecteerde inhoud, zoals gemarkeerde cellen uit een spreadsheet van Apple Numbers.

Hoe een bestand openen PICTCLIPPING?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand PICTCLIPPING niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de PICTCLIPPING lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand PICTCLIPPING associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand PICTCLIPPING openen

Andere problemen met een bestand PICTCLIPPING

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand PICTCLIPPING bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken PICTCLIPPING:

  • het gekozen bestand PICTCLIPPING is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand PICTCLIPPING met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand PICTCLIPPING bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand