Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

PID Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand PID. Als je het bestand wilt openen PID, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ PID

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Unix Process ID Format N/A

Wat is een bestand PID?

Generisch proceslogboek-, data- of configuratiebestand dat wordt gebruikt op Unix-gebaseerde systemen. Typisch een of meer proces ID's opslaan, die een proces in het besturingssysteem uniek identificeren.

Een voorbeeld van het gebruik van een PID-bestand is het loggen van proces-id's van een daemon die periodiek begint en stopt.

Hoe een bestand openen PID?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand PID niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de PID lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand PID associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand PID openen

Andere problemen met een bestand PID

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand PID bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken PID:

  • het gekozen bestand PID is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand PID met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand PID bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand