Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

PIGS Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand PIGS. Als je het bestand wilt openen PIGS, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ PIGS

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Indigo Renderer Compressed Scene Format Glare Technologies

Wat is een bestand PIGS?

3D-scène die wordt gebruikt door Indigo Renderer, een programma dat wordt gebruikt voor het genereren van fotorealistische beelden. Sla een .IGS scènebestand op, maar pak het in met behulp van .ZIP-compressie, zodat de bestandsgrootte kleiner is. Vaak uitgevoerd met behulp van de Indigo Renderer plug-in, die beschikbaar is voor meerdere 3D-modelleringsproducten, waaronder 3ds Max, Blender, Cinema 4D en Maya.

PIGS-bestanden kunnen geïmporteerd worden in Indigo Renderer en vervolgens worden gegenereerd om de uiteindelijke afbeelding te genereren.

Hoe een bestand openen PIGS?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand PIGS niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de PIGS lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand PIGS associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand PIGS openen

Andere problemen met een bestand PIGS

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand PIGS bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken PIGS:

  • het gekozen bestand PIGS is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand PIGS met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand PIGS bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand