Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

PIKA Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand PIKA. Als je het bestand wilt openen PIKA, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ PIKA

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Pika Software Builder Project Format Pika Software

Wat is een bestand PIKA?

Ontwikkelaar bestand gemaakt door Pika Software Builder, een Windows software ontwikkeling applicatie die gebruikers helpt om Windows-programma's (.EXE-bestanden) te maken zonder broncode te schrijven. Opslaan van het programma venster alsook knoppen, labels, tekstvelden, afbeeldingen en andere gebruikersinterface elementen die in het venster zijn opgeslagen.

Wanneer u klaar bent met het bewerken van uw Pika Software Builder-project, kunt u het exporteren als een Windows-programma (.EXE-bestand). Pika Software Builder programma's zijn compatibel met Windows XP, Vista en 7.

Hoe een bestand openen PIKA?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand PIKA niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de PIKA lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand PIKA associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand PIKA openen

Andere problemen met een bestand PIKA

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand PIKA bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken PIKA:

  • het gekozen bestand PIKA is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand PIKA met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand PIKA bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand