Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

PIM Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand PIM. Als je het bestand wilt openen PIM, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ PIM

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
PixMaker Project Format Avid Technology

Wat is een bestand PIM?

Bestand aangemaakt door Pro Tools, een digitaal audio werkstation voor het opnemen, bewerken en mengen van audio. Bevat een op maat gemaakte lay-out van parameters voor een controle oppervlak (iE, D-control, D-commando, C24 en Command 8). Hiermee kunt u de mapmappings van de plug-in-controle opslaan en opnieuw laden.

Hoe een bestand openen PIM?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand PIM niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de PIM lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand PIM associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand PIM openen

Andere problemen met een bestand PIM

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand PIM bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken PIM:

  • het gekozen bestand PIM is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand PIM met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand PIM bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand