Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

PIO Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand PIO. Als je het bestand wilt openen PIO, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ PIO

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Pro Tools I/O Settings Format Avid Technology

Wat is een bestand PIO?

Instellingen bestand gemaakt door Pro Tools, een digitaal audio werkstation (DAW). Hiermee worden de invoer- en uitvoerinstellingen opgeslagen, inclusief invoerbronnen, uitvoerformaten, busconfiguraties, mic-voorversterkers en H / W-inzetvertraging. Hiermee kunt u instellingen tussen sessies opslaan en opnieuw gebruiken.

Pro Tools kan ofwel I / O-instellingen opslaan met sessiebestanden (.PTX of .PRF-bestanden) of afzonderlijk in PIO-bestanden.

Hoe een bestand openen PIO?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand PIO niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de PIO lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand PIO associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand PIO openen

Andere problemen met een bestand PIO

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand PIO bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken PIO:

  • het gekozen bestand PIO is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand PIO met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand PIO bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand