Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

PIP Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand PIP. Als je het bestand wilt openen PIP, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ PIP

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Microsoft Office Personalized Settings Format Microsoft

Wat is een bestand PIP?

Voorkeurbestand dat door Microsoft Office-programma's wordt gebruikt om "Gepersonaliseerde menu's en werkbalken" op te slaan. Gemaakt door elke Office-applicatie door te evalueren welke menu commando's het meest gebruikt worden. Alleen vaak gebruikte commando's worden weergegeven in een verkorte versie van elk menu.

PIP-bestanden worden opgeslagen in de map Application DataMicrosoftOffice en heet [programma] .Pip. Het menu-instellingenbestand van Microsoft Word kan bijvoorbeeld "WordPip" of "Word2.Pip." Worden genoemd.

De menuopties in Office-programma's kunnen handmatig worden aangepast door View & rarr te selecteren. Toolbars & rarr. Pas aan en klik vervolgens op het tabblad 'Opties'.

Hoe een bestand openen PIP?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand PIP niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de PIP lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand PIP associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand PIP openen

Andere problemen met een bestand PIP

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand PIP bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken PIP:

  • het gekozen bestand PIP is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand PIP met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand PIP bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand