Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

PIPE Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand PIPE. Als je het bestand wilt openen PIPE, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ PIPE

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
PIPE-FLO Professional Piping System Project Design Format Engineered Software

Wat is een bestand PIPE?

CAD-bestand gemaakt door PIPE-FLO, een programma dat wordt gebruikt voor het ontwerpen van leidingsystemen. Biedt een schema van het leidingsysteem (serie, vertakking of lus) en kan pijpleidingen, pompen, compressoren, regelventielen en andere componenten omvatten. Gebruikt voor zowel vloeibare als gassystemen.

PIPE-FLO projecten worden gebruikt voor het ontwerpen en plannen van leidingsystemen voordat ze worden geconstrueerd. Projecten kunnen in de software worden gesimuleerd om de prestatie onder de verwachte omstandigheden te bekijken.

PIPE-bestanden worden gemaakt door de Professional, Compressible en Stock versies van PIPE-FLO, evenals Flow of Fluids Premium.

Hoe een bestand openen PIPE?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand PIPE niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de PIPE lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand PIPE associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand PIPE openen

Andere problemen met een bestand PIPE

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand PIPE bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken PIPE:

  • het gekozen bestand PIPE is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand PIPE met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand PIPE bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand