Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

PIT Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand PIT. Als je het bestand wilt openen PIT, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ PIT

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
PackIt For Mac Compressed Archive Format N/A

Wat is een bestand PIT?

Een van de originele Macintosh-bestandskompressieformaten. Nu verouderd en is vervangen door meer geavanceerde compressiealgoritmes, zoals Zip (. ZIP) en Stuffit (.SIT) compressie.

Hoe een bestand openen PIT?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand PIT niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de PIT lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand PIT associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand PIT openen

Andere problemen met een bestand PIT

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand PIT bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken PIT:

  • het gekozen bestand PIT is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand PIT met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand PIT bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand