Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

PIV Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand PIV. Als je het bestand wilt openen PIV, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ PIV

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Pivot Stickfigure Animator Animation Format Pivot

Wat is een bestand PIV?

Inheems animatieformaat gebruikt door Pivot Stickfigure Animator, een programma voor het maken van stokfiguur animaties. Bevat stokcijfers die beweegbare delen, of "gewrichten" hebben, die kunnen worden verplaatst en opgeslagen als individuele animatie frames.

PIV-bestanden opslaan animaties in een efficiënt formaat dat meestal aanzienlijk minder ruimte nodig heeft dan een geanimeerd .GIF-bestand.

Hoe een bestand openen PIV?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand PIV niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de PIV lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand PIV associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand PIV openen

Andere problemen met een bestand PIV

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand PIV bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken PIV:

  • het gekozen bestand PIV is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand PIV met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand PIV bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand