Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

PJ Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand PJ. Als je het bestand wilt openen PJ, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ PJ

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Project64 Game Progress Format Project64

Wat is een bestand PJ?

Opgeslagen game bestand gemaakt door Project64 (PJ64), een Nintendo 64 emulator. Opslaan van de opgeslagen toestand van een spel in een gecomprimeerd .ZIP-formaat. Gebruikt voor het opslaan en laden van emulerende snapshots tijdens de gameplay.

Project64 opgeslagen state bestanden hebben meestal een samengestelde ".Pj.Zip" extensie, die de oorspronkelijke extensie is die door de applicatie wordt gebruikt. Ze worden zelden verspreid als ".Pj" bestanden.

Hoe een bestand openen PJ?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand PJ niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de PJ lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand PJ associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand PJ openen

Andere problemen met een bestand PJ

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand PJ bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken PJ:

  • het gekozen bestand PJ is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand PJ met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand PJ bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand