Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

PJPEG Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand PJPEG. Als je het bestand wilt openen PJPEG, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ PJPEG

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
JPEG Image N/A

Wat is een bestand PJPEG?

Een PJPEG-bestand is een bitmap-afbeelding gemaakt in het Progressive JPEG-formaat (PJPEG). Het bevat gecodeerde bitmapgegevens, zodat het gedownloade beeld progressief verschijnt van een wazige afbeelding naar het laatste scherpe beeld. PJPEG-bestanden kunnen ook afwisselende horizontale lijnen invullen tot de volledige foto is onthuld.

PJPEG-bestanden maken het mogelijk om beeldvoorvertoningen te bekijken voordat de gehele afbeelding is gedownload. Deze afbeeldingen werden ooit gebruikt door sommige oudere webbrowsers, zoals oude versies van Microsoft Internet Explorer. Ze worden echter niet meer wijd ondersteund.

U kunt het PJPEG-beeld converteren naar een .JPG-afbeelding door de extensie ".Pjpeg" te renoemen naar ".Jpg" en vervolgens te openen in een programma dat JPG-afbeeldingen ondersteunt, zoals Microsoft Photos in Windows of Apple Preview in macOS. U kunt de afbeelding bekijken en vervolgens exporteren naar een formaat, zoals JPEG of PNG, die meer wordt ondersteund.

Progressieve JPEG's worden vaker gezien met de .PJPG extensie.

Hoe een bestand openen PJPEG?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand PJPEG niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de PJPEG lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand PJPEG associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand PJPEG openen

Andere problemen met een bestand PJPEG

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand PJPEG bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken PJPEG:

  • het gekozen bestand PJPEG is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand PJPEG met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand PJPEG bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand