Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

PJPG Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand PJPG. Als je het bestand wilt openen PJPG, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ PJPG

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
JPEG Image N/A

Wat is een bestand PJPG?

Een PJPG-bestand is een rasterafbeelding dat is opgeslagen in het Progressive JPEG-formaat. Het bevat gecodeerde bitmap data waarmee het beeld in meerdere scans kan worden gemaakt van een wazige afbeelding naar een scherp beeld zoals het is gedownload. PJPG-bestanden maken het mogelijk om beeldweergaveprogramma's voorvertonen te tonen voordat de uiteindelijke beeldgegevens worden ontvangen.

Het progressieve JPEG-formaat werd gebruikt door sommige oudere webbrowsers, zoals oudere versies van Microsoft Internet Explorer. Nu wordt het formaat echter zelden gebruikt en ondersteund omdat communicatieverbindingen veel sneller worden.

U kunt de PJPG-afbeelding omzetten naar een .JPG-afbeelding door de extensie ".Pjpg" te renoemen naar ".Jpg" en vervolgens te openen in een programma dat JPG-afbeeldingen ondersteunt, zoals Microsoft Photos in Windows of Apple Preview in macOS. U kunt de afbeelding bekijken en vervolgens exporteren naar een formaat, zoals JPEG of PNG, die meer wordt ondersteund.

Hoe een bestand openen PJPG?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand PJPG niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de PJPG lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand PJPG associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand PJPG openen

Andere problemen met een bestand PJPG

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand PJPG bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken PJPG:

  • het gekozen bestand PJPG is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand PJPG met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand PJPG bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand