Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

PJS Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand PJS. Als je het bestand wilt openen PJS, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ PJS

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Phoenix Japanimation Society Subtitle Format Phoenix Japanimation Society

Wat is een bestand PJS?

Film ondertiteling bestand gemaakt in de Phoenix Japanimation Society (JPS) formaat. Gebruik een simpele tekstformaat die de begin- en eindtijd van elke ondertitel aangeeft, bijvoorbeeld:

1234, 2345, "Mijn film ondertiteling." 3456, 4567, "Mijn film ondertiteling 2."

Ondertiteltijden zijn in tienden van een seconde.

Hoe een bestand openen PJS?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand PJS niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de PJS lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand PJS associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand PJS openen

Andere problemen met een bestand PJS

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand PJS bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken PJS:

  • het gekozen bestand PJS is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand PJS met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand PJS bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand