Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

PK Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand PK. Als je het bestand wilt openen PK, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ PK

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Adobe Audition Graphical Waveform Format Adobe Systems

Wat is een bestand PK?

Bevat de visuele weergave van een geluidsgolfvorm voor een bijbehorend geluidsbestand. Automatisch gegenereerd door Audition en Cool Edit Pro als een audiobestand wordt geopend. Opgeslagen in dezelfde map als het originele audiobestand.

Standaard worden piekbestanden gegenereerd voor alle audiobestanden die geopend zijn in Audition 2.0. Dit versnelt het golfvorm weergave proces, omdat de golfvorm alleen de eerste keer moet worden gegenereerd. U kunt de automatische piekbestandgeneratie uitschakelen door "Edit & rarr.Preferences & rarrDisplay" te kiezen. Vervolgens selecteer je 'Save Peak Cache Files'.

Adobe verwierf Syntrillium in mei 2003 en rebrandde het programma Cool Edit Pro als Adobe Audition.

Hoe een bestand openen PK?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand PK niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de PK lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand PK associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand PK openen

Andere problemen met een bestand PK

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand PK bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken PK:

  • het gekozen bestand PK is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand PK met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand PK bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand