Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

PK2 Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand PK2. Als je het bestand wilt openen PK2, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ PK2

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Silkroad Online Game Data Format Joymax

Wat is een bestand PK2?

Bevat spelgegevens die worden gebruikt door Silkroad, een massief multiplayer online rollenspel (MMORPG) dat is ontwikkeld door Joymax, een Zuid-Koreaans bedrijf. Kan spelafbeeldingen, geluiden, muziek, enz. Bevatten. Opgeslagen in gecomprimeerd en gecodeerd formaat.

Voorbeelden van PK2-bestanden zijn Media.Pk2, Music.Pk2, Map.Pk2 en Particles.Pk2. Silkroad P2K-bestanden zijn niet bedoeld om handmatig geopend te worden, maar kunnen mogelijk worden bewerkt met de XVI32 hex editor.

Hoe een bestand openen PK2?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand PK2 niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de PK2 lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand PK2 associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand PK2 openen

Andere problemen met een bestand PK2

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand PK2 bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken PK2:

  • het gekozen bestand PK2 is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand PK2 met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand PK2 bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand