Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

PK4 Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand PK4. Als je het bestand wilt openen PK4, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ PK4

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Doom 3 Engine Game Data Format id Software

Wat is een bestand PK4?

Gecomprimeerd spel data bestand dat wordt gebruikt door games die de id Tech 4 game engine gebruiken, die is ontwikkeld door id Software for Doom 3. Opslaan van spel activa, zoals kaarten, afbeeldingen, geluidsbestanden of andere gegevens die worden gebruikt voor gameplay. Soortgelijk aan het .PK3 formaat.

Aangezien PK4-bestanden gecomprimeerd worden met Zip-compressie, kunnen ze worden gedecomprimeerd met behulp van een compatibel zip-decompressieprogramma.

Andere spellen die de id Tech 4-motor gebruiken, omvatten Quake 4, Prey, Wolfenstein en Brink.

Hoe een bestand openen PK4?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand PK4 niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de PK4 lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand PK4 associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand PK4 openen

Andere problemen met een bestand PK4

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand PK4 bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken PK4:

  • het gekozen bestand PK4 is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand PK4 met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand PK4 bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand