Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

PKEY Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand PKEY. Als je het bestand wilt openen PKEY, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ PKEY

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
PowerKey Encrypted Format Elcor Software

Wat is een bestand PKEY?

Bestand gemaakt door Powerkey, een zeer geavanceerde encryptie toolkit met een aantal unieke functies. Gecreëerd en opgeslagen als gecodeerde pakketten door Powerkey. Kan gebruikt worden om geheime gevoelige of privé bestanden op pc's te verbergen en te bewaren.

Powerkey kan blokcrypties van bestanden en mappen uitvoeren met behulp van een van de 8 bekende crypto-algoritmes, dan comprimeert de data met een zip-methode. Na afloop van het encryptieproces ontvangt de gebruiker een bestand met de extensie ".Pkey".

Hoe een bestand openen PKEY?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand PKEY niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de PKEY lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand PKEY associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand PKEY openen

Andere problemen met een bestand PKEY

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand PKEY bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken PKEY:

  • het gekozen bestand PKEY is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand PKEY met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand PKEY bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand