Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

PKF Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand PKF. Als je het bestand wilt openen PKF, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ PKF

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Adobe Audition Graphical Waveform Format Adobe

Wat is een bestand PKF?

Peak bestand gemaakt door Adobe Audition, een audio productie applicatie. Bevat golfvormgegevens die betrekking hebben op een specifiek .WAV-bestand. Automatisch gegenereerd wanneer een audiobestand wordt geopend of geïmporteerd.

PKF-bestanden bieden een visuele weergave van de golfvorm in een audiobestand. Zodra een PKF-bestand is gegenereerd, hoeft de golfvorm niet opnieuw te worden weergegeven wanneer het geluidsbestand of het bijbehorende projectbestand wordt geopend.

Het PKF-formaat is geïntroduceerd in Adobe Audition CS5.5. Het lijkt op het .PK-formaat dat wordt gebruikt door eerdere versies van Audition, maar bevat drijvende-punt data en kan golfvormgegevens weergeven voor audiosignalen boven 0dB. Aangezien PKF-bestanden een nieuwere bestandsindeling gebruiken dan PK-bestanden, worden ze alleen herkend door Audition CS5.5 en later.

Hoe een bestand openen PKF?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand PKF niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de PKF lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand PKF associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand PKF openen

Andere problemen met een bestand PKF

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand PKF bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken PKF:

  • het gekozen bestand PKF is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand PKF met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand PKF bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand