Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

PKG Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand PKG. Als je het bestand wilt openen PKG, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ PKG

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Apple MAC OS X Installer Format Apple

Wat is een bestand PKG?

Een PKG-bestand is een pakket met gecomprimeerde installatiebestanden die gebruikt worden om een ​​softwareprogramma te installeren. Het wordt meestal gebruikt voor het installeren van software in Mac OS X en kan afzonderlijk worden geïnstalleerd of door een installatieschript dat bij de software is opgenomen, wordt verwezen.

Dubbelklik op het pakket om de bestanden te installeren. Klik met de rechtermuisknop (Control-click) en selecteer 'Inhoudsopgave vertonen' om de bestanden die in het pakket zijn opgeslagen te bekijken. Apple Installer is het ingebouwde hulpprogramma voor het openen van PKG-bestanden die bij Mac OS X zijn opgenomen.

Hoe een bestand openen PKG?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand PKG niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de PKG lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand PKG associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand PKG openen

Andere problemen met een bestand PKG

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand PKG bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken PKG:

  • het gekozen bestand PKG is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand PKG met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand PKG bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand
Mogelijke bestandsconversies PKG
PKG naar PDFPKG naar DEBPKG naar RPMPKG naar SLPPKG naar TGZ