Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

PKH Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand PKH. Als je het bestand wilt openen PKH, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ PKH

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Oracle PL/SQL Package Format Oracle

Wat is een bestand PKH?

Pakket gemaakt met Oracle PL / SQL database software. Bevat SQL-code en scripts die worden gebruikt voor toegang tot informatie uit Oracle-compatibele databases. Kan worden uitgevoerd als een script.

Hoe een bestand openen PKH?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand PKH niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de PKH lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand PKH associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand PKH openen

Andere problemen met een bestand PKH

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand PKH bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken PKH:

  • het gekozen bestand PKH is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand PKH met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand PKH bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand