Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

PKL Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand PKL. Als je het bestand wilt openen PKL, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ PKL

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Exchange Migration Wizard Packing Microsoft Corporation

Wat is een bestand PKL?

Een PKL-bestand is een bestand gemaakt door pickle, een Python-module die onverbiddelijke objecten serieusized naar bestanden op de schijf en in de loop van het programma opnieuw in het programma worden gereserveerd. Het bevat een byte-stroom die de objecten vertegenwoordigt.

Het proces van serialisatie heet "pickling" en deserialisatie heet "unpickling." Een PKL-bestand is gepekeld om ruimte te besparen wanneer deze opgeslagen of over een netwerk wordt overgebracht, dan wordt het onopgebroken en geladen tijdens het runtime in het programma geheugen. Het PKL bestand wordt gemaakt met behulp van Python pickle en de dump () methode en wordt geladen met behulp van Python pickle en de load () methode.

Er zijn drie protocollen gebruikt voor het plukken: Versie 0 - Het originele ASCII-protocol, dat achteruit compatibel is met eerdere Python-versies. Versie 1 - Het oude binaire formaat, dat achteruit compatibel is met eerdere Python-versies. Versie 2 - Python 2.3-formaat, die een efficiënter betalen van nieuwe stijllessen bevat.

PKL-bestanden kunnen ook de .PICKLE-extensie hebben, maar hebben meestal de .P-extensie.

Hoe een bestand openen PKL?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand PKL niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de PKL lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand PKL associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand PKL openen

Andere problemen met een bestand PKL

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand PKL bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken PKL:

  • het gekozen bestand PKL is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand PKL met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand PKL bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand