Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

PKM Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand PKM. Als je het bestand wilt openen PKM, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ PKM

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Pokemon Saved Game Data Format Pokesav

Wat is een bestand PKM?

Bewaar bestand gegenereerd door Pokémon Diamond, Pearl, en Platinum games. Kan gevonden worden op Nintendo DS Pokémon cartridges. Kan worden geopend en bewerkt op een Windows PC met behulp van Pokesav.

Pokesav kan elk aspect van een PKM-bewaarbestand bewerken, inclusief Pokemon-karaktergegevens, movesets en items.

Hoe een bestand openen PKM?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand PKM niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de PKM lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand PKM associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand PKM openen

Andere problemen met een bestand PKM

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand PKM bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken PKM:

  • het gekozen bestand PKM is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand PKM met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand PKM bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand