Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

PKPASS Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand PKPASS. Als je het bestand wilt openen PKPASS, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ PKPASS

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Apple Passbook Pass Format Apple

Wat is een bestand PKPASS?

Een PKPASS bestand is een bestand dat wordt gebruikt door Passbook, een iOS 6 app die wordt gebruikt voor het opslaan van boarding passes, coupons, loyaliteitskaarten, filmkaarten en andere passes. Het kan een door een leverancier verstrekte pas bevatten (eG, Starbucks, Delta Air Lines, enz.) Of een aangepaste gebruiker gegenereerde pas. PKPASS-bestanden kunnen worden gebruikt om bevestigingscodes, inlogboeken, saldi en andere informatie bij te houden.

PKPASS-bestanden kunnen in het Passbook geïmporteerd worden, gewoon door ze te downloaden met Safari op je iPhone. Verkopers die passen verdelen, moeten ze digitaal ondertekenen om de uitgever van de pas te verifiëren.

PKPASS-bestanden zijn eigenlijk .ZIP-bestanden die logo-afbeeldingen bevatten, formulierinformatie geven en een digitale handtekening. Als u de inhoud van een PKPASS-bestand wilt bekijken, kunt u de extensie ".Pkpass" wijzigen in ".Zip" en gebruik dan een Zip-programma om de bestanden te extraheren.

Een Android-app genaamd PassWallet kan PKPASS-bestanden ook openen en beheren.

Hoe een bestand openen PKPASS?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand PKPASS niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de PKPASS lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand PKPASS associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand PKPASS openen

Andere problemen met een bestand PKPASS

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand PKPASS bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken PKPASS:

  • het gekozen bestand PKPASS is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand PKPASS met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand PKPASS bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand