Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

PL Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand PL. Als je het bestand wilt openen PL, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ PL

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Perl Script Language Source Code Format N/A

Wat is een bestand PL?

Een PL-bestand is een script geschreven in Perl dat is samengesteld en uitgevoerd met behulp van een Perl-tolk. Het bevat regels van Perl-programma code met variabelen, bewerkingen, functies en opmerkingen. PL-bestanden kunnen moeilijk te lezen zijn door de korte en compacte aard van de Perl-taalsyntax.

PL-scripts worden vaak gebruikt om programma's te maken die tekst gebruiken met behulp van reguliere expressies, maar ze worden ook gebruikt voor een breed scala aan andere toepassingen, waaronder server scripting en webserver CGI-scripts. PL-bestanden beginnen typisch met de regel #! / Usr / local / bin / perl, die de computer vertelt om het script te draaien met behulp van de geïnstalleerde Perl-tolk.

Hoe een bestand openen PL?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand PL niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de PL lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand PL associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand PL openen

Andere problemen met een bestand PL

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand PL bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken PL:

  • het gekozen bestand PL is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand PL met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand PL bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand