Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

PLA Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand PLA. Als je het bestand wilt openen PLA, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ PLA

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
ArchiCAD Archive Project Format Graphisoft

Wat is een bestand PLA?

Projectarchief opgeslagen door ArchiCAD, een 3D-modelleringsprogramma dat door architecten wordt gebruikt. Mag meerdere CAD-ontwerpen (.PLN-bestanden) en Bibliotheekonderdelen omvatten die kunnen worden verwezen naar ontwerpen die in het archief zijn opgenomen.

Hoe een bestand openen PLA?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand PLA niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de PLA lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand PLA associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand PLA openen

Andere problemen met een bestand PLA

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand PLA bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken PLA:

  • het gekozen bestand PLA is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand PLA met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand PLA bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand