Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

PLANNER Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand PLANNER. Als je het bestand wilt openen PLANNER, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ PLANNER

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Gnome Planner Format The GNOME Project

Wat is een bestand PLANNER?

Project bestand gemaakt door Planner, een project management programma. Kan een Gantt-grafiek, taken, bronnen en resourcebenutting bevatten. Gebruikt door project managers voor het opslaan van projectplannen en het volgen van voortgang.

Planner wordt soms gebruikt als een alternatief voor Microsoft Project, dat maakt .MPP-bestanden. Planner kan importeren .MPX XML-bestanden geëxporteerd door Microsoft Project.

Hoe een bestand openen PLANNER?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand PLANNER niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de PLANNER lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand PLANNER associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand PLANNER openen

Andere problemen met een bestand PLANNER

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand PLANNER bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken PLANNER:

  • het gekozen bestand PLANNER is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand PLANNER met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand PLANNER bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand