Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

PLAYLIST Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand PLAYLIST. Als je het bestand wilt openen PLAYLIST, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ PLAYLIST

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
PowerDVD PlayList Format CyberLink

Wat is een bestand PLAYLIST?

Video-afspeellijst gemaakt door PowerDVD, een software-dvd-speler voor Windows. Verwijdert verwijzingen naar videoclips die door de software kunnen worden afgespeeld. Opgeslagen in een tekstformaat en typisch genoemd PDVD_MediaDisc.PlayList.

Recente versies van PowerDVD opslaan afspeellijsten met behulp van de .PLS of .M3U formaten.

Hoe een bestand openen PLAYLIST?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand PLAYLIST niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de PLAYLIST lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand PLAYLIST associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand PLAYLIST openen

Andere problemen met een bestand PLAYLIST

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand PLAYLIST bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken PLAYLIST:

  • het gekozen bestand PLAYLIST is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand PLAYLIST met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand PLAYLIST bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand