Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

PLC Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand PLC. Als je het bestand wilt openen PLC, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ PLC

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
PL/B Source Format Sunbelt

Wat is een bestand PLC?

Programma broncode bestand gemaakt met Sunbelt PL / B. Geschreven in de PL / B programmeertaal, een hoogwaardige, Engels-achtige taal geoptimaliseerd voor scherm-, bestand- en snaarmanipulatie.

De PL / B taal is ontwikkeld door Datapoint Corporation in 1972 en werd voorheen DATABUS genoemd.

Hoe een bestand openen PLC?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand PLC niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de PLC lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand PLC associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand PLC openen

Andere problemen met een bestand PLC

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand PLC bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken PLC:

  • het gekozen bestand PLC is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand PLC met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand PLC bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand