Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

PLE Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand PLE. Als je het bestand wilt openen PLE, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ PLE

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Messenger Plus! Live Encrypted Log Format Patchou

Wat is een bestand PLE?

Logbestand met opgeslagen chat sessies van Windows Live Messenger met de Messenger Plus! Live extensie. Slaat tekst uit instant messaging sessies in een versleuteld formaat dat alleen kan worden geopend met Messenger Plus! Leven.

Hoe een bestand openen PLE?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand PLE niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de PLE lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand PLE associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand PLE openen

Andere problemen met een bestand PLE

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand PLE bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken PLE:

  • het gekozen bestand PLE is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand PLE met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand PLE bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand