Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

PLI Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand PLI. Als je het bestand wilt openen PLI, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ PLI

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
PL/I Program Source Code Format IBM

Wat is een bestand PLI?

Programma broncode bestand geschreven in de taal PL / I (Programmeertaal een). Ontwikkeld door IBM in de jaren 1960 en wordt vaak gebruikt voor bedrijfs-, engineering- en wetenschappelijke toepassingen.

PL / I is ontworpen om robuustheid, onafhankelijkheid van de machine, gestructureerde programmering en dynamisch opslagbeheer te bieden. Het bevat ook diverse ingebouwde string manipulatie functies.

Hoe een bestand openen PLI?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand PLI niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de PLI lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand PLI associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand PLI openen

Andere problemen met een bestand PLI

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand PLI bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken PLI:

  • het gekozen bestand PLI is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand PLI met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand PLI bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand