Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

PLR Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand PLR. Als je het bestand wilt openen PLR, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ PLR

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Game Player Format Image Space

Wat is een bestand PLR?

Spelerbestand dat wordt gebruikt door rFactor, een raceauto dat is ontwikkeld door Image Space. Bevat spelersprofiel informatie, zoals de laatste race track gebruikt, de auto de speler reed, en vele anderen. Gebruikt voor het laden van speler data in het spel.

rFactor-spelerbestanden worden opgeslagen in een tekstformaat en kunnen bewerkt worden met een teksteditor. U moet echter voorzichtig zijn bij het maken van bewerkingen, omdat het wijzigen van het bestand het spel kan storen.

PLR-bestanden worden opgeslagen in de map UserData [playername] van een rFactor-installatie.

Hoe een bestand openen PLR?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand PLR niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de PLR lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand PLR associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand PLR openen

Andere problemen met een bestand PLR

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand PLR bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken PLR:

  • het gekozen bestand PLR is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand PLR met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand PLR bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand