Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

PLS Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand PLS. Als je het bestand wilt openen PLS, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ PLS

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Playlist Format N/A

Wat is een bestand PLS?

Afspeellijst met een lijst met audiobestanden die door een aantal muziekspelers kunnen worden afgespeeld. Kan ook worden gebruikt om door te gaan naar een Ogg Vorbis (.OGG) audio bestand. Bevat verwijzingen naar de locaties van de bestanden, maar bevat geen echte audiodata.

Hoe een bestand openen PLS?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand PLS niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de PLS lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand PLS associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand PLS openen

Andere problemen met een bestand PLS

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand PLS bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken PLS:

  • het gekozen bestand PLS is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand PLS met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand PLS bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand
Mogelijke bestandsconversies PLS
PLS naar WPLPLS naar M3U