Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

PLSC Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand PLSC. Als je het bestand wilt openen PLSC, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ PLSC

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Live Messenger Script Pack N/A

Wat is een bestand PLSC?

Script geschreven voor Messenger Plus! Live, een add-on voor Windows Live Messenger. Voeg extra functionaliteit toe aan het Windows Messaging programma. Maakt ook Windows Live Messenger in staat om met andere programma's te communiceren.

Messenger Plus! Scripts kunnen worden gedownload van de Messenger Plus! Live website.

Windows Live Messenger is in 2013 gestaakt en is naar Skype verhuisd.

Hoe een bestand openen PLSC?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand PLSC niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de PLSC lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand PLSC associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand PLSC openen

Andere problemen met een bestand PLSC

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand PLSC bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken PLSC:

  • het gekozen bestand PLSC is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand PLSC met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand PLSC bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand