Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

PLT Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand PLT. Als je het bestand wilt openen PLT, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ PLT

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
HP Graphics Language Plotter Format N/A

Wat is een bestand PLT?

Vector-based plotter bestand gemaakt door AutoCAD tekensoftware. Kan worden afgedrukt met een plotter, die afbeeldingen afdrukken met lijnen in plaats van punten. Gebaseerd op het .HPGL formaat.

De ViewCompanion Pro, Premium en Standard edities kunnen het PLT-bestand openen.

Hoe een bestand openen PLT?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand PLT niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de PLT lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand PLT associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand PLT openen

Andere problemen met een bestand PLT

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand PLT bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken PLT:

  • het gekozen bestand PLT is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand PLT met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand PLT bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand